QUI SOM

Tramoia som un grup de teatre amateur que es va fundar el maig 1998 amb la voluntat d'experimentar noves sensacions dins el mon del teatre local.

Som persones que amb entusiasme i dedicació hem fet possible tirar endavant ambiciosos projectes, amb cert nivell i amb gran varietat d’estils.

Som ciutadans dedicats o la cultura i la tradició, i que ens agrada participar, compartir, i viure el món associatiu. Per això acostumem a participar en actes culturals i festius de la nostra vila.


OBJECTIUS

    • Gaudir del món cultural, i particularment del teatre.
    • Aconseguir que el temps invertit en la preparació dels espectacles serveixi per assolir un nivell teatral acceptable sense oblidar l’aspecte lúdic, que pretenen els nostres integrants.
    • Promocionar i impulsar el nostre treball, per satisfer les ambicions personals dels nostres integrants i poder compartir les nostres sensacions amb la major varietat possible de gent.
    • Gaudir al màxim del calor que es rep per part del públic des d’un escenari, quan la feina ha estat ben feta.
    • Promoure, cultivar i cuidar la llengua i la cultura catalanes. Encara que també treballem obres que no tenen origen català, el nostre ànim mai no oblida aquest aspecte, que a tots ens motiva.