Aquesta obra és una adaptació pròpia de la sèrie d'Albert Espinosa "Polseres Vermelles".

Sensibilitzats amb la malaltia que pateixen els protagonistes d' aquesta sèrie, volem donar caràcter benèfic a aquest progecte i fer una donació amb la recaptació d'aquesta obra, per a la investigació i ajuda a les persones que la pateixen. És per aquest motiu que posarem a la venda "Polseres vermelles" que a més donaran dret a veure la representació.

Actors: Guillem Montsant, Roger Serrat, Víctor Velasco, Nil Domènech, Lluc Calls, Núria Carreño, Laura Serrano, Àngels Galisteo, Elisabeth Prat, Victòria Garriga, Ivette Sànchez, Carolina Rodríguez, Mayte Santiago, Enric Simó, Marçal Canadell, Enric Molla, Andreu Querol, Albert Montsant, Joan Cros, Núria Llavina, Esther Icart, Roser Valls, Micaela Arévalo, Ivan del Jesús...

Ajudants de Direcció: Andrea Cano i Núria Llavina.

Guió: Andrea Cano, Laura Serrano, Núria Llavina, Mayte Santiago.

Direcció: Jordi Serrat

Informació per reserva d' entrades i compra de Polseres Vermelles a: www.tramoia.cat

Divendres 17 i Dissabte 18 d'Abril a les 22h de la nit.

19 i 20 de Juliol a L' Ateneu de Sant Celoni

Sopar d' Amics... Secrets... i mòbils damunt la taula. Si us va agradar agradar la peli "Perfectos Desconocidos" de Álex de la iglesia, no us podeu perdre l'adaptació teatral del grup de treare Tramoia de Sant Celoni. 19 i 20 de Juiol a l' Ateneu de Sant Celoni. Reserva d' entrades Online a www.tramoia.cat, presencialment a Can Bilbeny, o a les guixetes de l'Ateneu els dies de funció.

Actors: Mayte Santiago, Miquel Jiménez, Albert Montsant, Enric Simó, Andrea Cano, Roger Serrat, Laura Serrano i Núria Carreño.

Equip tècnic i producció: Roser Valls, Esther Icart, Ivan del Jesús, Marc Serraclara, Joan Cros i Enric Tarragó,

Director: Jordi Serrat


Amb la Col.laboració de: Oscar Aldama (oal_foto), Can Bilbeny, 9tèrmic, Xics, Ca l'Arenas, El Rebost i l' Ajuntament de Sant Celoni.

Reserveu aquí les vostres estrades a partir de l' 1 de Juliol